Vi kan automation

Men hur är vi som människor? Hur är det att jobba hos oss och hur är det att vara kund? Välkommen till vår verklighet!

ORDNING OCH REDA, PENGAR PÅ FREDAG!

Tre personer med tavlor, trippel A

Alla våra tre dotterbolag, Fröjd Automation, Front Automation och IML technologies har nu nått högsta möjliga kreditvärdighet – AAA enligt Bisnodes kreditvärdering. Det är ett gott betyg på ordning och reda i ett företag och visar att man är en långsiktig, pålitlig och seriös aktör att arbeta tillsammans med. Vi är glada och stolta över detta och det firades på samtliga bolag med en Trippel-A tårta till eftermiddagskaffet!

Frågan om stabilitet, långsiktighet och sunda finanser blir allt viktigare för våra kunder. Det är endast 3% av bolagen i vår bransch som når AAA värdering. Vi har en ny kund som före order kontaktade inte mindre än fyra av våra befintliga kunder och genomförde ganska omfattande intervjuer för att skaffa sig referenser på hur det är att jobba tillsammans med oss. Det är ett seriöst och proffsigt sätt att arbeta som vi uppskattar och där goda kundrelationer med andra befintliga kunder vägs in och värderas vid valet av leverantör. Uppgifterna kring soliditet, kreditvärdighet och stabilitet är publika och offentliga – bra att ha koll på innan man beställer automation!